EL C.F. VILAMAJOR AL SENEGAL

Hola Amics.

Ens plau fer-vos arribar aquesta interessant informació.

El nostre club ha estat present a un club de futbol al Senegal de la mà d'en Paco Puxeu, el Nil Macià i el Roger Pujol.

Aquesta és la història:


Senegal.

En Papa Massé va preparar unes jornades esportives per a fer una selecció de porters a l’Acadèmia Esportiva del club de futbol DAKAR SACRÉ-COEUR, club vinculat a l'Olympique Lyonnais i que juga a la primera divisió senegalesa.
En la primera jornada matinal s'havia de fer una selecció de 50 porters de quasi un centenar d'esportistes presentats. Tots passaven una mateixa prova tècnica avaluada per en Paco Puxeu que eslava auxiliat per en Nil i en Roger. Els tècnics del club supervisaven els treballs.
En la segona jornada es va fer una altra criba de la que van passar a la següent 18 porters. Les proves d'aquest dia eren més tècniques i amb un grau superior de dificultat.
Amb els 18 porters es van poder fer exercicis més específics.
El quart dia de preparació es va dividir en dos sessions, una pel mati i l'altra per la tarda.
La qualitat dels esportistes era força elevada. No seria estrany veure en un futur immediat algun d'aquests esportistes jugant en lligues europees. Al final de cada jornada es van lliurar obsequis als jugadors que deixaven el campus. Per part de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor es Iliurava una samarreta de la passada festa major. El C.F. Vilamajor va cedir medalles com a record d'aquestes jornades. Per part del Fútbol Club Barcelona es van lliurar estoigs, polseres i pòsters.
Els tècnics de l’Acadèmia van quedar molt satisfets del treball realitzat pels tres Vilamajorins que van ser obsequiats amb roba esportiva de l’Acadèmia. També se'ls va lliurar un certificat acreditant el seu pas pel Club de Dakar I la tasca desenvolupada.



Podeu veure les fotografies d'aquests dies fent un click a la següent imatge.

 Imatges


Felicitats per l'excel·lent feina feta i motles gràcies a tots tres.

El club.