FILOSOFIA

REFLEXIONS SOBRE EL NOSTRE CLUB

Amb aquestes quatre ratlles ens agradaria mostrar-los quina idiosincràsia i quin tarannà tindrà la Junta del C.F.VILAMAJOR les properes 4 temporades.

Hem dissenyat un projecte esportiu basat en la consolidació de l’equip sènior en la categoria de 3ª CATALANA amb el concurs de jugadors de la casa , reforçat per algun jugador fora ni que ajudi a acomplir aquest objectiu.

L’existència d’un equip sènior a aquesta categoria ens assegura una bona projecció pels jugadors que provenen de l’equip juvenil, la consciència de que l’equip juvenil I L’EQUIP Amateur és un eix fonamental per alimentar,ajudar i recolzar l’equip sènior és bàsic per entendre el nostre projecte.

La canalització de jugadors des de la base del club (escola d’iniciació al Futbol), amb nens de 3 a 5 anys prenent contacte amb els companys i un monitor-entrenador, cap a les categories de competició (pre-benjamins, benjamins, alevins, infantils….) és l’eix vertebrador de la nostra tasca.

El nostre municipi, compta amb uns 5000 habitants,l’entitat que representem té més de 300 associats, és de les entitats del poble que compta amb més suport i participació i a més no es tracta d’una participació efímera, sinó que l’activitat de club s’allarga els 12 mesos que té l’any, els mesos de tardor, hivern i primavera es porta a terme la competició i durant l’estiu comptem amb el CAMPUS DE FUTBOL BASE, que entretén i diverteix a gairebé un centenar de nens, de forma distesa i exemplar.

Hem estat durant molts anys dels pocs equips de Catalunya amb representació a totes les categories i això és també un dels objectius a consolidar, augmentar i millorar aquests propers anys.

La presència de més de 200 nens de entre 3 i 18 anys, d' una població que justeja els 5000 habitants és si més no digne de ser esmentada. La col·laboració del Consistori i d’empreses privades és fonamental per portar a terme una bona gestió de tots aquests recursos humans de que disposem.

La preparació acurada de la vintena d' entrenadors que porten aquests equips é fonamental i la dedicació i entrega que hi posen digne de ser remarcada.

Busquem que el nens s’eduquin mentre es forma, en un esport d’equip que li pot reportar moltes sensacions que la resta del dia no té, com : compartir penes i alegries, fred i calor, esforç i recompensa , etc… amb els seus companys , entrenadors i rivals.COMPROMÍS DE CLUB

  • PER ALS JUGADORS:
1. Respectarem als companys, als entrenadors, als adversaris, als àrbitres,etc…
RESPECTAREM A TOTHOM.
2. El futbol és un esport d’equip, nosaltres volem formar part d’aquesta premissa.
3. Juguem a futbol perquè ens agrada fer-ho, ÉS LA NOSTRA DIVERSIÓ.
4. L’entrenador dirigeix l’equip, dirigeix l’entrenament i dirigeix els partits.
5. Tenim un compromís amb l’equip i amb el CLUB. Sempre ens presentarem amb puntualitat i correctament equipats a les convocatòries (entrenaments, partits…), en cas que no ho puguem complir, avisarem AMB SUFICIENT ANTELACIÓ.
6. No farem recriminacions públiques a companys, àrbitres i/o a qualsevol persona del públic o adversaris.
7. El futbol és un esport amb contacte físic, PERÒ NOBLE, MAI VIOLENT.
8. Acabarem els entrenaments i els partits orgullosos de nosaltres mateixos, INDIVIDUALMENT I COL·LECTIVAMENT.
9. Serem curosos amb el material que utilitzem, anirem degudament uniformats segons requereixi l’ocasió.
10. Serem responsables de la relació FUTBOL-ESTUDIS/ESTUDIS-FUTBOL, aquesta relació portada amb racionalitat es pot complementar perfectament.
11. Com a jugadors de club que som,quedem a disposició del que el club determini, sempre posant al davant EL BÉ COL·LECTIU DE L’ENTITAT.
12. La puntualitat als partits i als entrenaments és una condició indispensable per tal de formar part de C.F.VILAMAJOR , pensem que juguem amb altres companys i per respecte a ells hem de complir aquesta norma.
13. FORMAR PART DEL C.F.VILAMAJOR VOL DIR REPRESENTAR AL NOSTRE POBLE
ARREU ON ANEM, PORTEM L’ESCUT D’UN CLUB I EL NOM DE TOT UN POBLE, HO HEM
DE FER AMB EDUCACIÓ I RESPECTE, ÉS UNA RESPONSABILITAT I UN ORGULL MOLT
GRAN PODER FER-HO. DE FET ÉS TOT UN PRIVILEGI.

  • ALS PARES I ALS FAMILIARS:
1. Respectarem les decisions dels entrenadors,àrbitres i les accions dels jugadors,
TANT SI SÓN DEL NOSTRE EQUIP COM SI SÓN ADVERSARIS.
2. No es cridaran instruccions o crítiques des de la banda,NOMÉS ACONSEGUIREM CONFONDRE ALS JUGADORS. ALS AL CONTRARI,EL QUE FAREM ÉS RECOLZAR LES INSTRUCCIONS DEL NOSTRE ENTRENADOR.
3. No farem comentaris despectius, ni insultarem, ni ens mostrarem agressius. La nostra tasca és donar exemple als nostres fills i als fills dels altres.
4. El CLUB funciona amb diàleg, per resoldre qualsevol problema o inconvenient que ens pugui sorgir durant la temporada,acudirem a l’entrenador,al coordinador o als membres de la JUNTA
en últim cas i si fos necessari.

  • C.F.VILAMAJOR
NO ÉS RECOMANABLE castigar al nen sense anar a entrenar o sense anar a jugar els partits, per qüestions alienes al futbol, D’AQUESTA MANERA EL QUE FEM ÉS PERJUDICAR AL COL·LECTIU.