COMPOSICIÓ EQUIPS FUTBOL 7 TEMPORADA 2019-2020


Benvolguts amics.


Us informem de la composició dels equips de futbol 7 que el club ha dissenyat per la propera temporada 2019-2020.

Per a cada categoria el club ha tingut en compte uns criteris concrets per a determinar la composició dels equips. Us fem a continuació un breu resum dels principals criteris que s'han tingut en compte per a cadascuna de les categories.


BENJAMÍ

1- Plantilles curtes de 9 jugadors o 10 com a màxim (amb dos porters si és possible)

2- Diferenciar entre els jugadors que pugen de prebenjamí o no han jugat mai, respecte als jugadors que ja porten anys jugant. És a dir en el A i en el B jugadors amb més experiència, i en el C i el D els que pugen del prebenjamí, o jugadors que no han jugat federativament o els de nova incorporació.

3- Equips equilibrats, ja que estan tots en la mateixa categoria i no s'han fet equips competitius doncs no hi ha categoria superior a mantenir.


ALEVÍ

- Plantilles curtes (màxim 9 jugadors).

- L'A. 8 jugadors. A priori són jugadors amb un nivell competitiu més gran, ja que estan en una categoria superior. S'ha fet una plantilla curta, doncs es vol que mes d'un jugador d'altres equips, del B o del C puguin participar per la seva evolució o millora.

- La resta d'equips s'ha intentat fer barreja de jugadors de segon any i primer any, buscant que siguin equips de nivell competitiu semblant, doncs estan en la mateixa categoria i no volem diferenciar.

- El D està confeccionat principalment per jugadors de primer any o nova incorporació.



En aquest link podeu descarregar el disseny de les plantilles en format pdf.




El Club