EL CLUB DE FUTBOL I EL COVID-19



Benvolguts amics.

Des del club de futbol volem fer-nos solidaris amb la difícil situació que algunes famílies poden estar patint arrel de aparició del Covid-19.

En aquest sentit, la junta del club ha decidit que la darrera quota de l’any de 100€ pugui passar a ser un avançament de les quotes de la propera temporada.

La resolució de la junta és, que en funció del que es trigui a reprendre la temporada actual, passarem aquests 100€ cap a la propera temporada. Si ja no es retornés a l'activitat, es passaria tota la quota, i si es reactiva la temporada actual, es restarà de la quota del proper any una part proporcional segons el temps que es demori.

En aquests moments estem a l’espera de les indicacions de la Federació Catalana de Futbol respecte al les possibles dates de reinici de l’activitat esportiva, i de moment no hi ha novetats.

Aprofitem per demanar-vos que si teniu problemes per atendre el rebut, per tal d’evitar les fortes despeses bancàries, no retorneu el rebut del banc, i contacteu amb qualssevol membre de la junta del club, si us plau.

Desitgem que tots estigueu bé de salut, i que tota aquesta incertesa que envolta el Coronavirus passi de llarg el més aviat possible.


El Club.